Politica 24 Mai 2018 11:16
Fostul premier Victor Ponta sustine ca "Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior".

"Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu - si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior / imi pare rau ca s-au adus in conducerea PSD metodele, oamenii si limbajul lui Basescu - oamenii de buna credinta din PSD nu meritau asa ceva / ca si la Basescu jignirile lui Dragnea arata un singur lucru: FRICA - frica de oameni si frica de inchisoare! Asa ca e semn bun!

Nu stiu daca Dragnea s-a referit in jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose - sau poate la Adrian Nastase - pe toti este invidios si pe toti ne uraste; pe toti a complotat sa ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti nici slugi ale lui / stiu sigur ca oamenii obisnuiti din PSD si votantii acestui Partid ne respecta si ne primesc mereu cu bratele deschise pe toti - iar pe Dragnea si Dancila ii considera o rusine! Parerea acestor oameni conteaza pentru mine - si voi continua sa imi fac datoria fata de ei!

Daca Dragnea m-a dat afara din PSD atunci imi voi face aceasta datorie fata de oameni din #ProRomania! Si sunt convins ca la un moment dat si PSD va scapa de Gasca de pedisti de la Teleorman!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.