Politica 23 Mai 2018 12:18 de Clara Vacaru
Plangerea penala impotriva premierului Dancila si a lui Liviu Dragnea am facut-o din proprie initiativa, a declarat miercuri Ludovic Orban.

Demersul l-am facut din proprie initiativa, eu mi l-am asumat. Daca erau alte forte s-ar fi recurs la altceva, poate un procuror ar fi facut o sesizare”, a afirmat Orban.

Sunt un om responsabil, sunt un om care traieste pe propriile picoare, care isi asuma integral raspunderea si si riscurile pentru toate demersurile sale”, a adaugat el.

El a spus din nou ca demersul a fost facut dupa consultarea unor apropiati cu pregatire juridica, insa a refuzat sa spuna despre cine este vorba.

Presedintele PNL a facut declaratiile dupa ce a fost la Parchetul General. El a spus ca procurorii au vrut sa discute despre o sesizare depusa de un cetatean contra unui procuror, in legatura cu procesul in care a fost achitat, el spunandu-le ca nu vrea sa se constituie parte vatamata in acest caz privitor la infractiunea de represiune nedreapta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.