Politica 22 Mai 2018 10:58
Edilul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ceea ce a facut liderul liberal este o "o gafa diplomatica si un atentat iresponsabil la stabilitatea tarii".


"Daca domnul Orban ar fi fost un cetatean turmentat care depune de capul lui o sesizare penala nastrusnica impotriva Guvernului, nu ar fi fost nimic grav si cu siguranta nu l-ar fi luat nimeni in serios. Grav este ca aceasta tiribomba penala a fost aruncata de seful PNL si are loc dupa ce presedintele Iohannis a amenintat-o public pe doamna prim-ministru. Deci nu poate fi trecuta cu vederea. Este o gafa diplomatica de proportii si un atentat iresponsabil la stabilitatea tarii”, sustinut primarul Capitelei intr-un comunicat.

De asemenea, a tinut sa mentioneze ca gestul sefului PNL afecteaza relatiile Romaniei cu partenerii strategici, Israel si SUA.

"Partenerii nostri nu isi pot explica de ce o intalnire oficiala in Israel sau o discutie despre o decizie deja luata de SUA e privita de seful opozitiei din Romania ca un act de inalta tradare nationala. Nu e de mirare ca ceilalti lideri PNL incearca cu disperare sa se disocieze de aventura nesabuita a sefului lor de partid”, a mai precizat vicepresedintele PSD.

"In loc sa lase acest guvern sa isi faca treaba pentru care a fost investit, sa faca investitii in scoli, in spitale, in infrastructura, in loc sa asiguram o minima continuitate in absorbtia fondurilor europene, ca abia s-au deblocat programele si au inceput sa vina banii din Europa, domnul Orban vrea sa rastoarne guvernul prin astfel de metode nelegitime si rusinoase, cu plangeri penale penibile, care risca sa arunce tara in scandal. Singurul act de tradare il comite chiar Ludovic Orban, fata de cetatenii acestei tari care pur si simplu s-au saturat de astfel de scandaluri politice jenante”, a conchis Firea, citata de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.