Politica 19 Mai 2018 16:54
Daca mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a asistat la nunta regala a anului din Windsor, luand loc in capela St. George fata in fata cu printul Charles, tatal mirelui, Thomas Markle, tatal miresei, a urmarit ceremonia din California, la televizor, motivul oficial al absentei sale fiind legat de o interventie chirurgicala pe inima pe care a suportat-o in urma cu cateva zile, transmite AFP.

El s-a declarat "emotionat si fericit", dar si mandru ca fiica sa i-a spus "da" unui print britanic si in acelasi timp a precizat ca regreta faptul ca nu a putut onora invitatia.

"Scumpa mea este magnifica si are aerul ca este si foarte fericita", a declarat el pentru site-ul TMZ.com. "Mi-ar fi placut sa particip si doresc sa le transmit toata fericirea din lume", a adaugat americanul in varsta de 73 de ani care a divortat de mama lui Meghan.

In absenta tatalui sau, fosta actrita a fost condusa la altar de tatal mirelui, printul Charles, mostenitorul Coroanei britanice.

Inca inainte de a se afla ca va fi supus unei interventii chirurgicale pe inima, prezenta tatalui lui Meghan la nunta a fost pusa sub semnul intrebarii din cauza publicarii unor fotografii pentru care ar fi fost platit, si in care aparea "surprins" in timp ce se pregatea de nunta.

Daily Mail a publicat la sfarsitul saptamanii trecute un articol despre faptul ca el ar fi facut o intelegere cu un paparazzo britanic pentru realizarea unor fotografii intens publicate de media in aceasta luna.

Thomas Markle a declarat ca nu a dorit sa faca vreun rau cand a permis unui paparazzo sa-l fotografieze in timp i se luau masurile pentru costumul de nunta sau cand citea intr-un internet cafe un articol despre viitoarea nunta a fiicei sale. Thomas Markle a recunoscut ca a sperat ca aceste fotografii il vor ajuta sa-si refaca imaginea, insa acum regreta ca a acceptat intelegerea adaugand ca in niciun caz nu a primit suma de 100.000 de dolari mentionata in presa.

In urma publicarii articolului din Daily Mail, Samantha Markle, sora vitrega a lui Meghan, a declarat pe Twitter ca ea este cea responsabila pentru faptul ca tatal ei a acceptat sa faca fotografiile. ''Presa negativa despre inscenarea fotografiilor de catre tatal meu este din vina mea. Media l-a prezentat pe nedrept intr-o lumina proasta asa ca am sugerat sa faca fotografii pozitive, in beneficiul lui si in cel al Familiei Regale. Nu am banuit ca va profita de ele. Nu a fost pentru bani'', a scris ea pe reteaua de socializare.

Citeste si:
Telespectatorii britanici ai nuntii printului Harry, cu o treime...
Telespectatorii britanici ai...

Thomas Markle si mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, au divortat cand Meghan era mica.

Fratele vitreg si sora vitrega ai lui Meghan Markle, din prima casatorie a acestuia, Thomas Junior si Samantha Markle, nu au fost invitati la nunta. Potrivit informatiilor vehiculate, Meghan Markle ar avea o relatie distanta cu ei, iar Samantha Markle a declarat ca scrie o carte despre sora sa vitrega intitulata ''The Diary of Princess Pushy's Sister'', potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.