Politica 19 Mai 2018 16:21 de Clara Vacaru
Meghan Markle a ales o rochie Givenchy, cu maneci lungi, pentru nunta sa de sambata cu printul Harry, o rochie creata de designerul britanic Clare Waight Keller, conform Reuters, DPA si AFP.

Designul rochiei nu a fost intamplator. Voalul miresei a fost conceput pentru a simboliza flora celor 53 de natiuni care formeaza Commonwealth-ul, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.

Doamna Markle si-a exprimat dorinta de a fi insotita spre altar de simboluri florale ale tuturor celor 53 de tari din cadrul Commonwealth. Doamna Waight Keller a conceput un voal ce reprezinta flora distincta pentru fiecare tara din Commonwealth, sub forma unei compozitii florale spectaculoase”, se precizeaza in comunicat, potrivit Agerpres.

Voalul miresei, lung de aproape cinci metri, a fost fixat cu ajutorul tiarei batute cu diamante ce i-a apartinut reginei Mary, tiara ce face parte din Bijuteriile Coroanei si i-a fost imprumutata miresei de regina Elisabeta a II-a, bunica printului Harry.

Waight Keller, care a devenit anul trecut prima femeie director artistic al celebrei case de moda franceze Givenchy, a cunoscut-o pe Meghan Markle la inceputul acestui an la Palatul Kensington.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.