Politica 17 Mai 2018 14:00
Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze ca isi mentine opinia potrivit careia premierul Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze, Gabriela Firea a declarat ca aceasta actiune a sefului statului este anticonstitutionala.

Chestionata de jurnalisti cum comenteaza solicitarea presedintelui, care a cerut pana la acest moment de trei ori demisia prim-ministrului, raspunsul edilului Capitalei a fost: "Este o actiune anticonstitutionala".

"Avand in vedere amabilitatea domnului presedinte fata de mine la Ziua Europei – 9 mai – ma abtin sa fac alte comentarii. Amabilitatea si politetea de care a dat dovada", a mai subliniat Firea, citata de libertatea.ro.

Intrebat daca isi mentine opinia ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze, Klaus Iohannis a raspuns: "Evident ca da. Eu nu imi permit sa amenint pe nimeni. Ar fi o atitudine primitiva. Eu m-am referit exact la demisie, iar daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti, este problema sa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.