Politica 16 Mai 2018 13:43
Facand referire la pedeapsa solicitata de procurorii DNA in dosarul DGASPC Teleorman, in care liderul social-democrat este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca procurorii cer "tot timpul" asa, "mai ales pentru persoanele pe care le apreciaza foarte mult".

"Procurorii au cerut, ei asa cer tot timpul mai ales pentru persoanele pe care le apreciaza foarte mult. Nu exista argumente, nu exista probe. Eu am avut, am in continuare trei acuzatii, ca as fi determinat-o pe doamna directoare de acolo sa mentina la serviciu doua angajate care de fapt nu veneau la serviciu - asta este prima acuzatie.

A doua, ca as determinat functionari din directie sa semneze in fals niste documente si a treia acuzatie ca as fi determinat-o pe una din cele doua angajate sa se angajeze la directie si de fapt sa nu mearga la serviciu. Doamna directoare a raspuns explicit in fata instantei ca nu am determinat-o si nu am fortat-o sa le tina la serviciu, deci prima acuzatie cade, pentru ca de fapt toate acuzatiile sunt bazate pe aceasta declaratie", a spus presedintele Camerei Deputatilor, citat de ziare.com.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au anuntat, marti, ca vor pronunta pe 29 mai sentinta in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Citeste si: Dragnea: Am solicitat achitarea si am mai spus ca eu muncesc in folosul comunitatii de peste 20 de ani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.