Politica 16 Mai 2018 13:23
Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca la intrevederea cu seful statului a discutat si despre o platforma de consultare cu privire la posibilitatea mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

"Guvernul a lansat o platforma de consultare, ne vom consulta si vom vedea rezultatele care apar. Nu aveam de ce sa stabilesc cu domnul presedinte aceste consultari, i-am spus domnului presedinte ca vrem sa consultam toate institutiile. De asemenea, sa vedem ce avantaje din punct de vedere economic, politic. Ne vom consulta cu ministerele, deci dupa ce vom incheia aceste consultari, le vom face publice", a declarat sefa Guvernului, citata de stirileprotv.ro.

Chestionata de jurnalisti daca Presedintia se numara printre institutiile consultate, raspunsul premierului a fost: "Am solicitat prezenta Administratiei Prezidentiale chiar de la primele consultari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.