Politica 15 Mai 2018 15:39
Prezent la sediul ICCJ unde s-a judecat ultimul termen in dosarul DGASPC Teleorman, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a fost chestionat de o jurnalista daca "orice om ii este teama de o pedeapsa".


Jurnalista i-a adresat intrebarea daca "orice om ii este teama de o pedeapsa", parafrazand-o pe Viorica Dancila, care a facut luni o noua greseala de exprimare.

Presedintele Camerei Deputatilor nu a eziatat sa corecteze jurnalista si, implicit, pe premier, noteaza stirileprotv.ro.

"Domnule Dragnea, ca sa o parafrazez pe Viorica Dancila, orice om ii este teama de o pedeapsa?", a intrebat jurnalista, raspunsul primind fiind: "Nu. Oricarui om, poate. Nu orice om ii este teama de o pedeapsa".

Luni, prim-ministrul a fost intrebat daca ii este teama de o plangere penala, raspunsul sefei Guvernului fiind:

"Bineinteles, orice om ii e teama de o plangere penala, dar eu sper sa nu se ajunga la astfel de lucruri, pentru ca eu cred in justitie si cred ca toata lumea trebuie sa credem in justitie. Daca mergem pe acest considerent ca fiecaruia poate sa i se faca o plangere penala nu cred ca este un lucru bun".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.