Politica 15 Mai 2018 11:06
Fostul premier Victor Ponta sustine ca urmeaza sa isi asume presedintia Partidului Pro Romania, insa a tinut sa mentioneze nu va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor.

"Da, voi fi liderul acestei formatiuni politice (n.r. - Pro Romania). In 2019 nu voi candida. M-am grabit in 2014 si nu vreau sa fac aceeasi greseala de doua ori. Voi sustine pe altcineva", a spus Ponta la Realitatea TV.

Fostul lider social-democrat a precizat ca a avut emotii in ziua in care s-a pronuntat sentinta in dosarul sau.

"Nu am fost achitat pe o modificare de lege facuta acum sau pe decizia Curtii Constitutionale. Eu nu am legatura cu decizia pe abuz in serviciu. Decizia a fost data in unanimitate de cele trei judecatoare de la Inalta Curte. Absolut toti, si prieteni, si dusmani, care s-au uitat pe acele acuzatii au inteles ca au fost niste acuzatii formulate gresit despre lucruri care nu se sustin, dar am trecut de cei trei ani de desert. Am vazut ce dusmani am, am invatat si acum cred ca pot sa continui partea de activitate publica prin niste lectii pe care le-am invatat in acesti ani. Frustrarea este cu atat mai mare cand stii ca esti acuzat pe nedrept", a completat el, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.