Politica 13 Mai 2018 14:59
Rovana Plumb face apel la seful statului sa inceteze cu "amenintarile" publice la adresa prim-ministrului Viorica Dancila.

"Facem apel la demnitatea domnului presedinte Klaus Iohannis, sa inceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dancila. Stim ca domnia sa a intrat in campanie electorala, dar acest lucru nu justifica nici proferarea de amenintari si nici limbajul jignitor, cu atat mai mult cu cat se adreseaza unei doamne!", a aratat liderul femeilor social-democrate, citata de stirileprotv.ro.

Facand referire la vizita permierului Viorica Dancila la Vatican, presedintele Klaus Iohannis este de parere ca prim-ministrul nu a inteles foarte bine ceea ce s-a discutat acolo.

"Dati-mi voie sa cred ca nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmarit intreaga evolutie si, in final, a aparut si comunicatul oficial al Vaticanului despre acea intalnire si, intr-adevar, acolo se spune ca s-a vorbit despre Presedintia Romaniei a Consiliului Uniunii Europene, in prima parte a lui 2019. Singura explicatie a mea este ca doamna a inteles ca este vorba despre vizita si nu despre presedintie. Deci o confuzie inexplicabila", a spus presedintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.