Politica 7 Mai 2018 15:42 de Clara Vacaru
Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in PSD se lucreaza la un proiect de lege privind legiferarea parteneriatului civil, existand discutii cu reprezentantii comunitatii LGBT, responsabil de acest subiect fiind ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

“In ceea ce priveste comunitatea LGBT, trebuie gasita formula legala prin care parteneriatul civil sa fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferata clar situatia familiilor monoparentale. Trebuie o discutie serioasa pentru a acoperi toate zonele. Una nu exclude pe alta”, a afirmat Liviu Dragnea, in contextul sustinerii referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie.

Intrebat daca in PSD se lucreaza la un proiect de lege in aceasta privinta, Dragnea a spus: ”Deja lucreaza chiar cu asociatii din acea zona. Se lucreaza, au fost intalniri cu ONG-uri din acea zona. Nu a venit pana acum la partid un proiect de genul asta, dar s-au deschis discutiile si contactele cu aceste ONG-uri si le consider foarte bune”.

Responsabil de aces proiect este ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, scrie News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.