Politica 7 Mai 2018 11:37 de Clara Vacaru
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la clasarea dosarului "Microfonul", ca nu comenteaza decizia procurorilor, afirmand ca ancheta i s-a parut serioasa.

"Am vazut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a parut o ancheta serioasa", a spus Carmen Dan, la intrarea in sedinta Biroului Permanent National al PSD, potrivit News.ro.

Pe data de 4 mai, procurorii Parchetului General au decis clasarea dosarului "Microfonul", in care ministrul de Interne reclama faptul ca in priza din locuinta sa a descoperit un dispozitiv de inregistrare.

La sfarsitul lunii noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a anuntat ca a gasit in apartamentul inchiriat in care locuieste un dispozitiv de inregistrare si a sesizat Politia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat ca a facut plangere pentru violare de domiciliu, iar dosarul a fost preluat de parchetul instantei supreme.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.