Politica 6 Mai 2018 18:03
Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca presedintele Senatului,Calin Popescu Tariceanu, precum si liderul PSD, Liviu Dragnea, sunt ultimele persoane care se pot prezenta in postura de sustinatori ai familiei traditionale.



"Domnii de la PSD-ALDE, in loc sa faca mitinguri si campanii pe tema asta, ar trebui sa faca ceea ce trebuie, si anume sa nu mai blocheze, asa cum blocheaza de sapte luni si jumatate, proiectul de revizuire a Constitutiei, care este blocat in Senat. Ei sunt acei care detin majoritatea, care hotarasc ordinea de zi a Senatului si de care depinde adoptarea proiectului de lege.

Orice scuza legata de modificarile la legea referendumului este penibila, avem o lege in vigoare a referendumului. Faptul ca exista o tentativa a lor de modificare, prin care incearca sa il scoata pe presedinte din procedura de organizare a referendumului, nu le ofera nicio scuza pentru ca au blocat acest proiect. Ultimii care pot sa se prezinte in postura de sustinatori ai familiei traditionale sunt domnii Dragnea si Tariceanu",
a declarat liberalul, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.