Politica 5 Mai 2018 11:17
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu este de parere ca varianta optima pentru care s-ar putea opta in vederea alegerilor prezidentiale din 2019 ar fi sa existe un candidat unic al Coalitiei PSD - ALDE.

Chestionat de jurnalisti daca el va fi cel care va candida la presedintie, raspunsul liderului ALDE a fost: "Evident ca intr-o zi vom discuta despre candidatura la presedintie, dar nu discutam de acum, pentru ca este mult prea devreme. Nu se porneste intr-o cursa prezidentiala de acum. Punctul unu. Punctul doi, (...), fiind intr-o coalitie politica cu PSD, aprecierea mea - si cred ca si a colegilor mei - este ca vom avea o sansa daca vom merge cu o candidatura unica. Deci va trebui sa discutam si cu cei din PSD, la un anumit moment, momentul, inca, va spun clar, nu a venit.

O sa ma intrebati si cand vine, dar nu stiu sa va spun exact, dar mai incolo, oricum. O sa discutam la un moment dat despre aceasta varianta. Eu cred ca varianta optima este o candidatura unica, daca vor accepta si ei vom merge pe o candidatura unica. Daca nu, atunci sigur ca se deschid alte posibilitati, dar eu cred ca aceasta va fi prima optiune", a spus Tariceanu, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.