Politica 4 Mai 2018 10:39
Facand referire la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a mentionat ca pana cand seful statului nu va promulga actul normativ de modificare a legii referendumului nu trebuie stabilit calendarul.

Chestionat in ce masura este posibil ca acest referendum sa fie organizat pe 10 sau pe 17 iunie, liderul social-democrat a declarat:"Nu stiu ce a spus domnul Iordache, dar este posibil, cred ca 17 iunie este posibil. Nu stim ce va face presedintele, cand va promulga. Trebuie apoi sa se adopte initiativa in Senat".

Presedintele Camerei Deputatilor a specificat ca nu sunt motive de graba din moment ce legea nu a fost promulgata si publicata.

"Le-am spus si colegilor mei: haideti sa nu ne grabim, cand o sa vedem legea promulgata si publicata, atunci putem sa facem calendarul", a adaugat el, citat de antena3.ro.

Citeste si: Referendumul pentru redefinirea familiei ar putea avea loc pe 10 iunie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.