Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca de 1 Mai va fi pe litoral pentru a veghea ca ANAF sa-si desfasoare actiunile de verificare fara perturbarea activitatilor economice.
"Am discutat si cu domnii de la Antifrauda si planul domniilor lor este acela de a fi prezenti pe litoral, in schimb i-am rugat foarte clar sa nu cumva sa afecteze activitatea vreunui agent economic, sa nu cumva sa aud astfel de practici in teritoriu, dar nu trebuie sa-si faca nimeni vreo problema sau sa aiba teama in fata acestor verificari ale ANAF-ului. Cine respecta legea, cine bate pe casa ceea ce incaseaza este prietenul nostru", a declarat Teodorovici, citat de hotnews.ro.

El a tinut sa previzeze ca va veghea, "din umbra", ca ANAF-ul sa-si respecte contribuabilul.

"Voi fi prezent, sper, pe litoral si, din acest motiv, sa veghez ca cei de la ANAF sa-si respecte contribuabilul fara sa perturbe activitatea economica in nicio zona. Nu pot sa particip, dar am sa veghez din umbra, poate sa fie ziua, poate sa fie noaptea",
a conchis ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.