Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat ca PNL urmeaza sa conteste la CCR infiintarea Comisiei speciale care sa modifice legile privind securitatea nationala.

"Partidul National Liberal va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale.

Acesta structura dubleaza in mod nepermis atributiile comisiilor permanente din Camera Deputatilor si Senat, reprezentand doar un paravan pentru obsesia bolnava a liderilor PSD-ALDE de a decapita serviciile de informatii si de a acapara statul de catre persoane cu comportament interlop.

Dragnea si Tariceanu vor sa puna mana si pe serviciile de informatii din Romania

Propunerea de infiintare a acestei comisii speciale nu reprezinta altceva decat dorinta de duce la indeplinire un plan amplu de capturare a absolut tuturor institutiilor, si nu de a aduce o modernizare necesara legislatiei. De altfel, daca acesta ar fi fost obiectivul, putea foarte bine atins prin intermediul comisiilor permanente care au atributii in aceste domenii.

Au incercat cu SPP atat de brutal incat a fost declarata neconstitutionala procedura. Acum merg pe schema binecunoscuta: modifica legea pentru a schimba conducerea. O fac in momentul de fata cu Consiliul Concurentei, au facut-o cu legea Curtii de Conturi, a ANCOM, a TVR. Au incercat si cu Parchetul General si cu DNA. Inca nu le-a reusit.

Vom lupta in continuare pentru a mentine statul de drept european, care sa slujeasca romanii si nu condamnatii pentru coruptie", a anuntat Raluca Turcan.

Citeste si: Parlamentul a votat infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.