Facand referire la mitingul de amploare anuntat de social-democrati cu privire la sustinerea familiei traditionale, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mentionat ca este vorba despre o decizie a pertenerilor de coalitie.

"Eu m-am pronuntat ca legatura cu referendumul si mai ales cu demersul pentru organizarea referendumului, demers care a fost materializat prin strangerea a peste trei milioane de semnaturi. Am discutat acest lucru si in cadrul ALDE. Acum, in ce priveste mitingul nu am sa fac comentarii, este o decizie a partenerilor nostri de coalitie, a PSD, si cred ca a da posibilitatea cetatenilor sa isi manifeste optiunile nu poate sa fie un lucru criticabil", a spus liderul ALDE, citat de money.ro.

Social-democratii au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai pentru sprijinirea familiei traditionale.

"Cea mai importanta decizie pe care am adoptat-o: vom organiza un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale, pentru a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care PSD o are pe acest subiect" a mentional luni presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.