Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa clasei politice.

"In Noiembrie 2012 am inaugurat la Aeroportul din Otopeni terminalul modernizat pentru zborurile nationale / in 2013-2014 Aeroportul a facut profit si am aprobat in Guvern programul de modernizare urmator / in 2015 Aeroportul a pornit toate procedurile pentru modernizarea pistelor. Vreti sa stiti ce s-a intamplat de atunci?!?!

1. In primul rand DNA i-a luat sa ii ancheteze pe toti cei din Consiliul de Administratie ca sa afle cu ce constructor fac modernizarea - dupa ce i-a anchetat bine si i-a plimbat pe la presa de la intrare au aflat si ei ca nu se semnase niciun contract - asa ca au lasat balta tot.

2. In 2016 a venit Guvernul Ciolos si i-a dat afara (ilegal) pe toti de la Aeroport, punand niste oameni care nu prea aveau nicio treaba si nu au mai facut nimic (in afara sa ia indemnizatii)!

3. In 2017 a venit Guvernul Grindeanu care i-a dat afara pe cei pusi de Ciolos si a numit alti sefi care nu au apucat sa faca nimic.

4. Tot in 2017 a venit Guvernul Tudose si i-a zburat pe cei pusi de Grindeanu / a pus unii care nu au apucat sa isi faca nici carti de vizita.

5. Dupa ce a plecat Tudose a venit Viorica Vasilica Dancila si i-a dat afara pe cei pusi de Tudose - evident i-a inlocuit unii cu scoli si experienta in “aviatia” din Teleorman.

Nu va mirati ca avioanele mari nu mai pot ateriza din motive de siguranta - Doamne Fereste insa sa nimereasca si un avion mai mic in gropile actuale / oricum nimeni nu va avea curaj sa le repare inainte sa fie dat afara si inlocuit.

Si astfel in 2018 Aeroportul nostru nu are piste sigure, nu are aparatura pentru ca sa treci de control cu pasapoartele biometrice (la Viena sau Londra iti ia 5 minute si treci doar printr-un aparat cu scanner si camera) / este singurul aeroport din Europa unde nu respecta nimeni cozile de Schengen sau Non Schengen si nu exista ghisee pt cetatenii romani, asa ca stai 30 minute pana vorbeste politistul de frontiera cu cel din fata ta care este din Afghnistan, Siria sau Yemen (cei care ati fost in America stiti bine ca daca te pui la linia pe care scrie “US citizens only” risti sa te aresteze)!

Kovesi o sa aresteze pe oricine vrea sa repare pista, ca sa arate ca lupta cu "coruptia"!!! Dragnea o sa asfalteze pistele doar daca o face cu Teldrum / Ciolos o sa asfalteze doar pista pt Bruxelles (ca tot ne-a anuntat ca de la anul pleaca iar acolo “sa lupte pentru romani”)!

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Asa ca mai trebuie sa asteptati sa vina cineva care sa guverneze si sa reia proiectele de unde s-au oprit in 2015! Cum spuneam - in Romania Prostia Ucide!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.