Dupa ce fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca urmeaza sa se infiinteze partidul "Miscarea Romania Impreuna", presedintele PMP, Traian Basescu, a facut un comentariu ironic, sustinand ca un raspuns referitor la o eventuala colaborare cu aceasta formatiune politica va fi oferit in momentul in care se va lamuri abrevierea acesteia.

"De cand l-a anuntat ma tot intreb care va fi abrevierea. RMI?... Cand o sa ma lamuresc, va spun", a fost raspunsul fostului sef de stat chestionat ce parere are despre partidul care va fi infiintat de Dacian Ciolos si despre sansele unei colaborari, potrivit romaniatv.net.

Dacian Ciolos
a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului “Miscarea Romania Impreuna” (RO+), desprins din platforma civica Romania 100.

”In decembrie anul trecut am anuntat ca din «Platforma Romania 100» se va desprinde un partid politic. Vreau sa va anunt ca astazi de dimineata a fost depusa la tribunal cererea de inregistrare a unui nou partid politic iesit din platforma. Este vorba de partidul Miscarea Romania Impreuna. (...)”, a spus Dacian Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.