Doua persoane - o femeie de 46 de ani si un barbat de 53 de ani - aflate in masina care a cazut duminica dimineata in raul Olt, au fost gasite decedate. Fiica lor, in varsta de 13 ani, a supravietuit.

O masina in care se aflau trei persoane - o fetita de 13 ani si parintii ei - a cazut in raul Olt, duminica dimineata, in jurul orei 10:00. Accidentul s-a produs pe DN7 (Valea Oltului), la kilometrul 207, in apropierea localitatii Brezoi, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare, potrivit reprezentantilor IPJ Valcea.

Echipele de interventie au reusit sa scoata autoturismul din apa in jurul orei 14,00, iar cele doua persoane decedate se aflau in interiorul masinii. Cei doi soti au fost cautati timp de mai multe ore de pompieri si scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea.

Fata a fost salvata de catre un barbat aflat in zona, imediat dupa accident. Ea a fost transportata la Spitalul din Ramnicu Valcea si i se va oferi consiliere psihologica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.