Presedintele Klaus Iohannis le ureaza "Sarbatori fericite!" tuturor romanilor care sarbatoresc Pastele duminica.

Klaus si Carmen Iohannis sunt prezenti, sambata seara, la slujba de Inviere de la Biserica parohiala Romano-Catolica "Sfanta Treime", aflata in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului.

Presedintele Klaus Iohannis va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie.

Sotii Iohannis au petrecut si anul trecut sarbatorile de Paste la Sibiu. Cei doi au participat la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica, precum si la slujba de duminica.

Seful statului este de religie protestanta, dar participa la slujbele de la biserica romano-catolica din Sibiu, avand in vedere ca sotia sa este greco-catolica. In 2014, el declara la Sibiu ca este "de esenta, ecumenic". La inceputul lui 2015, Iohannis a participat pentru prima data in calitate de presedinte al Romaniei la o slujba ortodoxa, in Catedrala Mitropolitana de la Sibiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.