Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus, luni, ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, nu i-a spus daca se insoara sau nu, dar i se pare absolut normal ca el si-a adus iubita la Congres, iar aceasta a stat in primul rand.

Nu mi-a spus Liviu Dragnea daca se insoara sau nu”, a spus Firea, care, intrebata cum s-a vazut ca liderul partidului a adus-o pe iubita lui la Congres si a asezat-o intre lideri, a raspuns: “Mi s-a parut absolut normal, se iubesc. Irina il sustine foarte mult pe domnul Dragnea. Si eu il sustin pe sotul meu”, a spus ea, potrivit Hotnews.

Intrebata de ce nu si-a invitat si ea sotul, Gabriela Firea a spus ca nu a facut-o pentru ca nu mai este membru de partid si pentru ca “ar insemna ca toti sa vina cu sotii”.

Nu mai este membru PSD. S-a retras din functii si din calitatea de membru, a candidat independent la Primarie. Ca sot al meu, ar insemna sa venim tot din BPN cu sotii…”, a spus Firea.

Vicepresedintele PSD a mai spus ca iubita lui Dragnea “este o tanara care cred ca este de viitor, mi se pare extrem de preocupata ca lucrurile sa mearga in directia buna”.

Citeste si: Viorica Dancila, despre iubita lui Liviu Dragnea: Este un om deosebit


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.