Premierul Viorica Dancila a spus, duminica, intr-o emisiune la Antena 3, ca ar accepta sa ii fie nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea si ca iubita acestuia, Irina Tanase, este ”o fata deosebita”, scrie News.ro.

Viorica Dancila a fost intrebata daca ar vrea, in cazul in care Liviu Dragnea (55 de ani) i-ar propune, sa le fie nasa de cununie acestuia si iubitei sale, Irina Alexandra Tanase (25 de ani). Dancila a raspuns afirmativ: ”Sigur ca da. De ce as spune nu?”

Ea a adaugat ca i se pare ”un act de normalitate” faptul ca iubita liderului PSD a fost la Congresul partidului.

O cunosc pe domnisoara Tanase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fata deosebita. Aceste lucruri fac parte din viata de zi cu zi a fiecarui om”, a subliniat Viorica Dancila, potrivit News.ro.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta la Congresul extraordinar al PSD de sambata, stand in primul rand al Salii Palatului, intre Viorica Dancila si Gabriela Firea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.