Senatorul social-democrat Mihai Fifor a mentionat, duminica, pe pagina sa de socializare, referitor la congresul extraordinar al PSD, ca acesta a demonstrat "forta, maturitatea politica, unitatea, spiritul profund democratic si european al celui mai important partid politic din Romania".

"Am avut ieri onoarea de a fi ales vicepresedinte pentru Regiunea Vest, alaturi de colega si prietena mea, doamna deputat Natalia Intotero, ministrul Romanilor de Pretutindeni.Vreau sa multumesc presedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru increderea acordata inca o data si pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a face parte din aceasta minunata echipa pe care o conduce", a postat Mihai Fifor pe Facebook.

Totodata, el le-a multumit colegilor sai pentru votul de incredere pe care i l-au acordat.

"Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc colegilor mei de la Arad, in special domnului deputat Dorel Caprar, presedintele PSD Arad, pentru sustinere si incredere. Nu e putin lucru sa ai sansa sa faci parte dintr-o familie cum este PSD Arad si pentru asta sunt recunoscator. (...) Avem obiective mari de atins impreuna si trebuie sa luptam in continuare pentru aradeni, oriunde s-ar afla ei", a afirmat Mihai Fifor, vicepresedinte PSD pentru Regiunea Vest.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.