Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca este falsa declaratia sefului statului potrivit careia "niste inculpati si condamnati penal, dupa ce au fost prinsi de institutiile statului incalcand legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat".
"Este o declaratie falsa. Daca va continua asa, va gresi", a declarat social-democratul la Parlament, potrivit digi24.ro.

Chestionat de jurnalisti daca se refera la faptul ca seful statului ar putea suferi consecinte, raspunsul presedintelui Camerei Deputatilor a fost: "Nu, nicio consecinta, greseste".

In ceea ce priveste raportul intocmit de minstrul Justitiei, Dragnea a spus: "E un raport care a fost facut temeinic de ministrul care a intrat pe lantul institutional. La capatul lantului se afla presedintele. O sa vedem ce facem".

Iohannis: Asistam la manifestari virulente cu scopul de a subordona Justitia

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca, in ultima perioada, au loc manifestari virulente si incercari de manipulare pentru decredibilizarea Directiei Nationale Anticoruptie si pentru subordonarea Justitiei, punctand ca acest fapt este inadmisibil.

"Directia Nationala Anticoruptie, ca parte a Ministerului Public, si justitia, in ansamblul sau, asigura mecanismele necesare pentru a vindeca Romania de coruptie. Din pacate, insa, asistam in ultima perioada la manifestari virulente ale disperarii si la incercari de manipulare cu scopul de a decredibiliza DNA, activitatea DNA si cu incercarea clara de a subordona justitia politicului. Inadmisibil!", a declarat Iohannis, la bilantul DNA pe 2017. "Asa cum spune un proverb romanesc - minciuna umbla cat umbla, pana i se infunda. Toate aceste actiuni concertate in plan mediatic nu au sanse de reusita. Cei care le-au pus la cale sunt cei care au ramas in trecut, care traiesc cu iluzia ca puterea inseamna privilegii si se exercita prin abuz", a subliniat Klaus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.