Presedintele Klaus Iohannis a transmis un punct de vedere dupa declaratia lui Tudorel Toader.

Presedintele Klaus Iohannis isi mentine sustinerea pentru sefa Directiei Nationale Anticoruptie, dupa anuntul lui Tudorel Toader.

"Din cauza lipsei de claritate in prezentarea Raportului privind activitatea manageriala a DNA si avand in vedere ca evaluarea activitatii DNA si a conducerii acestei institutii de catre Presedintele Romaniei difera de cea a Ministrului Justitiei, se impune o analiza aprofundata a acestui document, care urmeaza sa fie realizata la nivelul Administratiei Prezidentiale de catre departamentele de specialitate.

In repetate randuri, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat multumit de activitatea DNA si a conducerii sale, punct de vedere pe care si-l mentine in continuare.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constitutionale pentru asigurarea functionarii unei justitii independente si pentru consolidarea statului de drept”, a comunicat Presedintia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.