Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta "un om de buna credinta" si "un profesionist".

"Eu nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei, stiu pozitiile unor colegi. Dar asta nu este un subiect care sa fie decis asa, decis foarte repede si fara o temeinica documentare si pregatire. Eu il consider in continuare pe Tudorel Toader un om de buna credinta, un profesionist, un om serios si cred ca decizia pe care o va lua, nu stiu care va fi aceea, va fi una argumentata", a afirmat Dragnea, la Antena 3, fiind intrebat despre pozitiile critice exprimate de unii colegi din PSD referitor la intarzierea de catre ministrul Justitiei a raportului referitor la DNA, potrivit Agerpres.

Totodata, Dragnea a mai spus ca nu l-a vazut vreodata pe ministrul Justitiei sa anunte sau sa propuna ceva "fara sa aiba o argumentatie serioasa".

"Are ritmul dumnealui si s-a intamplat acum ca era plecat in Japonia, intr-o vizita programata demult. Dar primul-ministru i-a cerut sa se intoarca si s-a intors", a mai afirmat liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.