Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca, in urma acuzatiilor aduse de catre Vlad Cosma DNA, asteapta raspunsurile Inspectiei Judiciare si Consiliului Superior al Magistraturii, afirmand ca are incredere in cele doua institutii. Barna a spune ca CNA ar trebui sa verifice veridicitatea declaratiilor facute la televizor de anumiti oameni.
"Eu am sentimentul ca ne aflam intr-un film gen Caracatita, in care persoane inculpate sau fugite din tara, in cazul lui Sebastian Ghita, fac declaratii greu de probat. Nici nu stiu daca sa le cred sau nu. Eu am mare incredere in CSM si Inspectia Judiciara ca vor reusi sa ne lamureasca daca ceea ce am vazut aseara a fost o foarte bine organizata si inteleg promisa lovitura de imagine in lupta aceasta dintre DNA si oamenii din Ploiesti", a spus Dan Barna, citat de News.ro.

Liderul USR considera ca CNA ar trebui sa verifice veridicitatea declaratiilor facute la televizor, deoarece "toata agenda publica pleaca in directia respectiva fara sa existe o minima analiza": "Mie mi se pare ca avem o problema cu CNA-ul. Faptul ca oricine, condamnat, necondamnat, iese la televizor face diverse declaratii, toata agenda publica pleaca in directia respectiva fara sa existe o minima analiza a dreptului sau a veridicitatii acelora".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.