Paul Stanescu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale in Cabinetul Dancila, sustine ca Laura Codruta Kovesi nu mai poate ramane la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie dupa acuzatiile care i s-au adus la sfarsitul saptamanii trecute.

"Eu cred ca nu mai poate sa ramana doamna Laura Codruta Kovesi la conducerea DNA. Nu ma pricep juridic. Cred ca ar trebui dumneaei sa-si dea demisia, in primul rand, asta ar trebui sa faca doamna Kovesi. Dar, pana atunci, probabil, si partidul va lua o decizie politica si o pozitie oficiala in ceea ce s-a derulat aseara in toata media romaneasca", a declarat Paul Stanescu, la plecarea de la sedinta Biroului Permanent al PSD.


DNA a respins veridicitatea declaratiilor fostului deputat Vlad Cosma, care a acuzat institutia ca fabrica dosare si a prezentat inregistari ale unor discutii pe care le-ar fi avut cu procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea, de la DNA Ploiesti.

Totodata, intr-o declaratie pentru ziare.com, Laura Codruta Kovesi a respins si afirmatiile procuroarei Mihaiela Iorga despre urgentarea dosarului unui fost ministru, care ar fi ajuns la un moment dat in carti pentru postul de premier.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.