In urma unei intrevederi care a durat aproximativ o ora, prim-ministrul Viorica Dancila a sustinut ca a avut "o intalnire foarte buna" cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm.
"A fost o intalnire foarte buna, o intalnire punctuala. Am ridicat diferite probleme care vizeaza Romania. Am vorbit despre OCDE, despre Romania sa fie membru OCDE si sustinerea Statelor Unite. Am vorbit despre viza pentru romani, am vorbit despre investitorii americani in Romania. (…) Am vorbit despre mentinerea procentului de 2% (din PIB – n.r.) pentru Aparare, dar, in acelasi timp, am pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona. Deci in toata discutia am incercat sa am o abordare care sa sustina Romania si o colaborare foarte buna pe Parteneriatul Strategic cu Statele Unite", a spus Dancila, citata de europafm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.