Adrian Dobre, purtator de cuvant al PSD, spune ca excluderea din partid a lui Mihai Chirica nu este „in niciun caz” o pierdere, pentru ca primarul Iasiului „a atacat partid la un mod josnic".

Eu nu cred ca un asemenea om poate fi o pierdere pentru orice partid, cu atat mai putin pentru PSD. Chirica, daca isi doreste sa-si demonstreze capacitatea, nu are decat sa se prezinte la alegeri singur si vom vedea cum vor vota oamenii din Iasi”, a spus Adrian Dobre la Digi24.

Dobre crede ca nu exista riscul ca alti social-democrati sa-l urmeze pe Chirica, in cazul in care acesta ar decide sa lanseze un nou proiect.

PSD-istii au niste calitati pe care alte partide nu le au: spiritul de echipa si loialitatea fata de partid. Sigur, mai sunt si accidente, cum a fost Chirica. Membrii PSD vor ramane loiali partidului”, a spus purtatorul de cuvant al PSD.

Citeste si: Primarul Mihai Chirica, exclus din PSD


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.