Liviu Dragnea a afirmat, vineri, ca nu stie despre proprietatile cumparate de firma fiului sau de la Tel Drum cu opt zile inainte ca societatea sa-si ceara falimentul, dezvaluire facuta de Rise Project joi.

Potrivit Rise Project, cumparatorul oficial este o firma (Zooveg 2010) in care fiul de 29 de ani al presedintelui PSD, Stefan Valentin Dragnea, detine 70% din actiuni.

Liderul PSD i-a atacat pe jurnalistii care insistau pe acest subiect.

"Nu stiu. Trebuia sa imi comunice mie? Eu inteleg ca o firma a facut achizitii de la o firma. Eu nu am nicio legatura", a spus Dragnea, acuzand ca DNA se pregateste sa ii intre in familie.

"E atat de disperat DNA ca va pune sa puneti intrebarile astea? Sa ma cheme. Nu va da DNA-ul tot felul de informatii pe surse? Luati-le de acolo", a mai spus Dragnea.

Potrivit Rise Project, Stefan Valentin a cumparat, asa cum arata dosarul de insolventa a Tel Drum, fosta vila de protocol al partidului comunist, cu piscina si acareturile aferente, si trei terenuri care o inconjoara. Toate l-au costat pe Dragnea Junior aproape 106.000 euro (493.601,36 lei), scrie Hotnews.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.