Elena Udrea nu s-a prezentat joi la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009, iar avocatul sau a confirmat ca fosta politiciana a plecat in Grecia, la Atena.

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, a confirmat pentru Hotnews.ro ca Elena Udrea se afla in Atena. In legatura cu termenul procesului, Chiciu a declarat ca sedinta a fost amanata deoarece un alt inculpat nu avea avocat.

"Doamna Udrea a depus la instanta inscrisuri care dovedesc ca este in imposibilitatea de a aparea in fata instantei pentru o anumita perioada de timp. Aseara mi-a confirmat ca se afla la Atena", a declarat avocatul Elenei Udrea.

Elena Udrea nu se afla in acest moment sub control judiciar, iar instanta i-a permis sa calatoreasca in afara tarii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.