"PSD-ul care a guvernat Romania in 2000-2004 si 2012-2015 nu ar fi dat niciodata dovada de atata incompetenta administrativa si atat dispret fata de alegatorii sai!", arata fostul premier Victor Ponta intr-o postare pe Facebook.

"In 2010 (cand s-au taiat salariile si pensiile) oamenii nu s-au revoltat pentru ca li s-a spus ca asta e singura solutie la criza economica. Au strans din dinti si l-au taxat pe Basescu cu prima ocazie - la referendumul din 2012 si apoi la alegerile locale si parlamentare.

Guvernul USL pe care l-am condus nu doar ca a redat salariile si pensiile dinainte de 2010 dar a si relansat economia si a reparat gravele derapaje sociale! Asa am ajuns in 2015 sa avem crestere economica sanatoasa, mediu economic stabil si predictibil si cresteri sustenabile de venituri!

A venit anul 2017 - Acum situatia e diferita.

  • Oamenii au fost mintiti ca salariile lor vor creste cu 25 % - minciuna !
  • Oamenii au fost mintiti ca nu vor scadea salariile prin transferul contributiilor - minciuna!
  • Investitorii au fost mintiti ca impozitul pe dividende va scadea de la 5% ( cat facuse Guvernul Ponta) la 0% - minciuna , acum practic este 15%
  • Personalul din sanatate a fost mintit ca nu va mai plati impozit - minciuna!
  • Cei din IT au fost mintiti ca nu le vor scadea veniturile dupa trecerea contributiilor la angajat - minciuna!
  • Profesorii au fost mintiti ca vor avea la dispozitie banii cuveniti din titluri executorii - minciuna!
  • Cei care aveau de recuperat taxa auto au fost mintiti ca vor primi banii - minciuna!
  • Pensionarii au fost mintiti ca vor avea o viata mai buna si acum vad ca toate preturile la alimente, medicamente si intretinere au explodat!
PSD-ul care a guvernat Romania in 2000-2004 si 2012-2015 nu ar fi dat niciodata dovada de atata incompetenta administrativa si atat dispret fata de alegatorii sai! Insa PSD-ul de azi confiscat de Dragnea Mincinosul si Cartelul lui de hoti si impostori distruge tot ce a reusit aceasta tara in ultimii 6 ani si ne aduce inapoi la anul 2010!

Stiu ca membrii simpli ai PSD nu au acum puterea sa schimbe ceva / stiu ca cei din conducerea actuala prefera fie sa stea scarbiti deoparte fie sa primeasca pomana o functie de la Daddy care sa le asigure masina, birou si secretara in schimbul rolului jenant de figurant in aceasta piesa trista!

Eu insa am datoria sa construiesc alternativa pentru cei care nu pot fi nici cumparati nici amenintati de Dragnea Mincinosul - pentru toti cei care cred ca nu trebuie sa ne intoarcem la anul 2010 doar schimband numele de Basescu cu numele de Dragnea - pentru toti cei care nu accepta ca PSD sa fie noul PDL!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.