Potrivit Partidului National Liberal, "minciuna PSD a ajuns la bilant", intrucat astazi apar scaderile de salarii.
"#MinciunaPSD a ajuns la bilant, astazi apar scaderile de salarii! Insa, nu e suficient ca noi sa realizam mega teapa data de PSD romanilor, ci toti ceilalti trebuie sa vada ticalosia acestui partid si a complicilor sai.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu anunta anul trecut:
  • Transferul contributiilor va duce la cresterea salariilor in mediul privat cu 17%. Fals! Nu doar ca asa ceva nu a fost posibil, dar unii angajatori au fost obligati la taieri de salarii in urma artificiilor fiscale ale PSD-ALDE.
  • Toti bugetarii vor primi o majorare de 25%. Fals! In primul rand sumele respective au fost doar pe hartie, nu si in buzunar. In al doilea rand, majorarea nu a fost aplicata pentru toti, fiind omise intregi categorii profesionale.
  • Salariile nu vor scadea, in urma Legii salarizarii. Fals! Scad pe net (bani in mana) toate acele salariile care de la 1 ianuarie nu au fost majorate cu cel putin 22,5% pentru a compensa impactul transferului de contributii.
  • Scad taxele, respectiv impozitul si contributiile sociale. Fals! Nu doar ca nu au scazut taxarea, dar in anumite cazuri nivelul acesteia chiar a crescut!

Absolut totul a fost un artificiu de contabilitate fiscala prin care au fost jefuite salbatic comunitatile locale de banii necesari pentru dezvoltarea lor. Au fost lovite, in special, acele comunitati cu mai multi angajati aflati in sectorul privat", au scris reprezentantii PNL pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.