"Am increderea ca valorile care ne unesc sunt mai puternice decat cele care ne dezbina!", sustine Raluca Turcan intr-o postare pe Facebook.

"Au trecut 159 de ani de cand clasa politica din cele doua principate a trecut peste interesele mici si a ales UNITATEA, DEZVOLTAREA SI INTERESUL CELOR MULTI.

In Romania de azi, dupa 159 de ani, exista, tot mai accentuat, o prapastie intre puterea politica si asteptarile celor multi.

Viitorul Romaniei este vazut diferit: unii vor legi si privilegii speciale iar altii lupta pentru DOMNIA LEGII si EGALITATEA in fata ei pentru fiecare cetatean.

Am increderea ca valorile care ne unesc sunt mai puternice decat cele care ne dezbina!

Imi exprim speranta ca viitorul Romaniei este unul singur: PUTERNIC SI DEMN, ca toate momentele de sarbatoare din acest an vor reprezenta ocazii de reflectie si unitate, in care dragostea de tara sa fie mai presus decat tentatia privilegiilor personale.

Alexandru Ioan Cuza spunea 'Va iubiti patria, veti sti dar a o intari!'. Poate ca aceste cuvinte vor contribui la unirea in jurul valorilor nationale si a obiectivelor de tara. La Multi Ani, dragi romani!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.