Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca abuzul in serviciu nu va fi dezincriminat, precum a anuntat deputatul Catalin Radulescu.

"Nu am fost de acord cu declaratiile domnului Radulescu. Nu avem in intentie sa dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva!", a mentionat presedintele PSD, citat de jurnalul.ro.

Dragne a tinut sa mentioneze ca orice modificari din programul de guvernare vor fi discutate si prezentate: "Nu vor fi modificari majore, pentru ca nu avem ce, e vorba doar de o actualizare si cateva adaugiri pe care le-am discutat si in coalitie", a mai spus el.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni ca va propune modificari la programul de guvernare pe tema justitiei, intre care respectarea Directivei europene privind prezumtia de nevinovatie si a precizat ca sustine dezincriminarea abuzului in serviciu.

"Eu voi propune sa se respecte prezumtia de nevinovatie si directiva europeana care este propusa in toate tarile europene si ceea ce propune comisia pe justitie din Parlamentul European, voi propune in programul de guvernare si in codul nostru de conduita si in statutul PSD", a spus Radulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.