Gabriela Firea sustine ca presedintelui Klaus Iohannis nu i-a displacut propunerea PSD pentru functia de premier, deoarece Viorica Dancila are relatii foarte bune la Bruxelles si Strasbourg.

"Cred ca domnului presedinte Iohannis nu i-a displacut faptul ca PSD a propus o doamna pentru functia de premier. Este un om cu relatii extraordinare la Bruxelles si la Strasbourg si relatii diplomatice, pentru ca a efectuat foarte multe vizite si a avut foarte multe intalniri. Cred ca l-a surprins placut propunerea noastra”, a declarat Gabriela Firea duminica seara la Romania TV, potrivit Digi24.

Suntem intr-o stare de constitutionalitate, de normalitate. Dupa ce activitatea premierului interimar se va termina, eu cred ca doamna Dancila va avea un debut de mandat foarte bun”, a mai spus Firea.

Citeste si: Firea, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Nu renunt la mandatul de edil chiar daca imi cere partidul


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.