"PNL, USR, PMP, Dacian Ciolos si Nicusor Dan, toti trebuie sa-si clarifice obiectivele si prioritatile politice si sa stea la o singura masa, cea anti-PSD", sustine Alina Gorghiu intr-o postare pe Facebook.

"Dincolo de tot balamucul creat de guvernarea semestriala exercitata de PSD, avem o realitate: pe stanga prapastia se adanceste. Acum este un moment prilenic in care toti liderii dreptei ar trebui sa gandeasca un proiect care in timp sa devina o alternativa viabila si stabila la PSD. Unitatea dreptei trebuie sa fie prioritatea anului 2018.

PSD este nociv pentru Romania, iar viziunea politica trebuie sa se indrepte exclusiv catre inlaturarea acestui partid de la conducere, cel putin pana la momentul la care va intelege ca vechile metehne trebuie aruncate la cosul unei istorii politice demult apuse.

PNL, USR, PMP, Dacian Ciolos si Nicusor Dan, toti trebuie sa-si clarifice obiectivele si prioritatile politice si sa stea la o singura masa, cea anti-PSD. Atata vreme cat un astfel de proiect nu se concretizeaza, Romania va fi vesnic sub papucul unei coalitii dubioase care a demonstrat deja ca scopurile sale se invart in jurul unor interese personale sau de grup care nu au nicio legatura cu drumul european pe care ni l-am asumat", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.