Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul intr-un comunicat.

"Premierul Mihai Tudose si-a inaintat in aceasta seara demisia din functie, urmand ca, potrivit legii de organizare si functionare a Guvernului, sa fie transmisa Administratiei Prezidentiale, in cursul zilei de maine, o adresa oficiala in acest sens", se arata in comunicatul Executivului, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, presedintele Klaus Iohannis va emite decretul de vacantare a postului.

"Conform procedurilor, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din functie a prim-ministrului Mihai Tudose si va emite decretul de vacantare a postului, precum si decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a indeplini atributiile prim-ministrului pana la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidentiale vor intra in vigoare odata cu publicarea lor in Monitorul Oficial", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.