Premierul Mihai Tudose afirma, pe pagina sa de socializare, ca la ora cand a anuntat, in sedinta de guvern de miercuri, ca nu il demite pe chestorul Bogdan Despescu, toate televiziunile titrau ca chestorul Catalin Ionita nu doreste sa fie noul sef al IGPR, situatie in care nu intelege afirmatia ministrului de Interne Carmen Dan ca anuntul sau l-ar fi facut pe Ionita sa se razgandeasca in privinta propunerii de a ocupa aceasta functie.
"Doamna Carmen Dan recunoaste ca la ora 6,27 a fost sunata de domnul chestor Ionita, care a anuntat-o ca doreste sa se vada cu domnia sa. In acea dimineata, i-a transmis acesteia ca nu vrea sa fie sef al IGPR. Sedinta de Guvern a avut loc la ora 13,30. Atunci am anuntat ca nu il numesc pe domnul chestor Ionita, ca nu il demit pe domnul chestor Despescu si ca astept un raport de la dansul. La acea ora, toate televiziunile titrau ca domnul chestor Ionita nu doreste sa fie noul sef al IGPR. Cum poate spune cineva ca anuntul meu de la ora 13,30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ionita sa se razgandeasca? Trageti dumneavoastra concluziile", a scris Tudose joi seara pe Facebook.

Citeste si: Carmen Dan: Am dovada acceptului chestorului Catalin Ionita pentru ocuparea functiei de sef al Politiei Romane


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.