Facand referire la cazul politistului suspectat de pedofilie, Niculae Badalau sustine ca nu ar fi necesar ca ministrul de Interne, Carmen Dan, sa isi prezinte demisia.

Chestionat daca s-ar impune o demisie a ministrului de Interne avand in vedere cazul politistului de la Brigada Rutiera acuzat ca a agresat sexual doi copii, presedintele executiv al PSD a spus ca nu.

"Dansa conduce foarte bine Ministerul de Interne, cu o mana de barbat. Va dati seama ca sunt si lucruri care se intampla, neputand la un minister atat de mare avea o atentie pentru absolut orice subofiter.

Cred ca sunt oameni bolnavi si trebuie sa fim cu atentie si daca asta s-a intamplat in randul structurilor din politie, cred ca s-ar impune o mai riguroasa verificare, daca au boli psihice. Totusi, un om intreg la cap nu cred ca putea sa faca asa ceva. Bolile astea psihice stiu ca apar asa, din senin si e foarte greu sa monitorizezi", a declarat Badalau, citat de digi24.ro.

Citeste si: Dragnea, despre cazul politistului suspectat de pedofilie: Este o intamplare foarte grava


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.