Mihai Chirica este de parere ca Partidul Social Democrat are nevoie de un Congres extraordinar, "care sa urmareasca statutul partidului, din viziunea membrului de partid si nu a liderului unic".
Primarul Iasiului a sustinut la RFI ca la Comitetul Executiv National al PSD de luni ar trebui sa fie o sedinta de bilant care a trecut, "in care sa se vada cu realism ce s-a putut face, ce nu s-a facut bine si care ar fi pasii de urmat pentru perioada pe care o parcurgem deja, 2018 si anii care urmeaza (...). De ce nu, cred ca ar trebui sa se aduca in discutie din ce in ce mai devreme, daca se poate spune asa, care este viitorul acestui partid si daca el mai poate continua pe structura de conducere pe care o are astazi".

"Avand in vedere ceea ce se intampla cu marea masa a romanilor fata de increderea pe care o acorda Parlamentului si Guvernului, stiut fiind faptul ca ambele structuri democratice se confunda in momentul de fata cu partidul majoritar, structura majoritara, PSD+ALDE, sigur, ar trebui sa ingrijoreze foarte mult si PSD ca cel mai mare partid al Romaniei in momentul de fata sa faca o miscare daca putem spune si inteligenta si sa schimbe conducerea, astfel incat sa poata recupera pasii pierduti in 2017", a adaugat Chirica, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.