Un tanar de 35 de ani din Timisoara a fost decapitat de elicea unei parapante cu motor, duminica dupa-amiaza, pe aerodromul din localitatea timiseana Gelu.

Din primele informatii ale Politiei Timis, tanarului i s-a parut ca ceva nu functioneaza cum ar trebui la motor si a oprit zborul in camp. Dupa repornirea motorului, intr-o clipa de neatentie, cand era cu spatele la aparat, s-a apropiat prea mult de elicea care l-a lovit puternic in cap.

Echipajul medical al ambulantei sosite la fata locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva, desi s-a incercat resuscitarea lui.

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, cazul fiind preluat de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.