Cel putin zece persoane au fost audiate de politisti, in cazul suspectului de pedofilie din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Barbatul e cautat de politisti, de doua zile, dupa ce a agresat doi copii in Drumul Taberei, dar nu exista informatii ca ancheta ar progresa in vreun fel, scrie antena3.ro.

Barbatul e cautat de politisti, dupa ce a agresat doi copii in Drumul Taberei. Mai mult, dupa ce s-a facut apel la ajutorul populatiei pentru identificarea agresorului, numarul de apeluri la 112 s-a triplat.

Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, fiind efectuate mai multe activitati de cercetare si criminalistice.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.