Prim-ministrul Mihai Tudose nu a dorit sa influenteze "o decizie care nu ar trebui sa fie politizata", motiv pentru care nu a vrut sa afle informatii despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi.

Chestionat daca ministrul Justitiei i-a spus ce decizie urmeaza sa ia in in cazul sefei DNA, seful Executivului a raspuns: "Nu, chiar nu. A vrut sa inceapa sa-mi spuna si am refuzat eu. Pe principiul ce nu stii, e mai bine cateodata (...) Chiar este problema lui, nu e o problema de Guvern. In momentul in care si eu stiu si spun: ‘Da, e bine, e rau’, deja incep sa influentez politic o decizie care chiar n-ar trebui sa fie politizata".

Mihai Tudose este de parere ca fiecare ministru trebuie sa isi asume deciziile luate, noteaza stirileprotv.ro.

"Asta e cheia succesului, adica altfel de ce avem ditamai Cabinetul? Sa isi asume fiecare ministru decizia pe care o ia, prim-ministrul trebuie sa coordoneze. Aici nu e o chestie de coordonat, de pus de acord (...) este efectiv raspunderea domniei sale",
a mentionat el la Romania TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.