"Va urma si o lista a «rusinii» care va cuprinde numele firmelor care au indraznit sa nu se supuna ordinelor PSD", sustine Florin Citu intr-o postare pe Facebook.

''De ce credeti ca amana guvernul plata «darilor» intr-un singur cont?

Sper ca nu credeti ca o fac pentru ca se gandesc la contribuabil. Sa fim seriosi. Vorbim de PSD aici. De Dragnea-Valcov-Tudose. (De fapt, daca ma uit la deciziile din ultimele zile, nu stiu cine se mai gandeste la contribuabil. )

Motivul este simplu. Sunt disperati si speriati! Pastreaza plata separata a contributiilor pentru ca vor sa aiba o imagine a situatiei transferului contributiilor de la angajator la angajat inca din prima luna. Vor sa stie cine nu a facut deja transferul contributiilor pentru ca imediat sa trimita ANAF in control.

Bineinteles, va urma si o lista a «rusinii» care va cuprinde numele firmelor care au indraznit sa nu se supuna ordinelor PSD.

Cineva trebuie sa fie vinovat atunci cand aberatiile fiscale ale PSD vor ingropa economia. Iar antreprenorii, autohtoni si straini, sunt tinta cea mai la indemana. Mai ales dupa campania de demonizare a sectorului privat condusa de Dragnea si Tudose in 2017.

Obiectivul lui Dragnea- economia sa para ca functioneaza pana trec legile justitiei.

De aceea avem parte de tot felul de decizii care pe termen scurt par sa imbunatateasca situatia economica dar pe termen mediu si lung ne condamna la subdezvoltare. Iar pentru cei care nu stiu, aceasta este exact definitia populismului. Iar pentru rezultate va puteti uita la - Argentina, Brazilia si bineinteles vedeta zilelor noastre, Venezuela. (lista e mai lunga, dar cele trei ajung pentru a va face o idee)", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.