Fostul premier Dacian Ciolos indeamna cetatenii care nu vor sa se simta in pericol, dupa modificarile legilor justitiei, sa iasa in strada.

"Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, daca nu vreti sa va fie teama pentru parintii si copiii dumneavoastra si daca vreti un stat care sa va protejeze de infractori, faceti-va vocea auzita.

Acum este important sa folosim toate mijloacele pasnice si legale pentru a ne face auziti. Altfel, tacerea noastra va fi semnul ca suntem de acord cu ceea ce se intampla.

Sunt batalii pentru care nu avem voie sa obosim.

Și batalia pentru cinste si justitie e poate cea mai importanta dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodata nu e degeaba. Niciodata nu e prea tarziu!", a scris, pe Facebook, fostul premier Dacian Ciolos.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.